Categorieën
Uncategorized

Met Pons Jan Vermeer en Peter Starke bij TC Sprenkelaar!

inschrijven 22062024

inschrijven 22062024

Doelgroep: een ieder, die met Optimaal Presteren te maken heeft in de sport of bedrijfsleven. 4 PO punten KNLTB voor tennis- en padelleraren, inschrijven via mark@tennisagent.eu.
Kosten € 50,- p.p, (voor VNT leden € 30,-)

Op 22 Juni 2024 vindt een vervolg plaats van een eerder opgestart concept “de Praatjesmaker” met ditmaal workshops van Pons Jan Vermeer en Peter Starke v.w.b. Optimaal Presteren van sport tot bedrijfsleven. Locatie zal die dag zijn TC Sprenkelaar. (KNLTB Tennisclub van het jaar 2022)
Pons Jan neemt “Slapen als Belangrijkste Priorititeit” voor zijn rekening en Peter Starke “Flow, de Ideale Prestatiestand.” De Praatjesmaker is enorm blij dat deze twee autoriteiten op hun gebied aan dit evenement willen meewerken.
1230u tot 1700u, locatie TC Sprenkelaar, Nocturnestraat 1, Apeldoorn.

Inschrijven via mark@tennisagent.eu o.v.v. “deelname Praatjesmaker Sprenkelaar.” Alvast dank en tot dan! Voor meer info hieronder.

Artikel Pons Jan Vermeer Maak van je Slaap Je topprioriteit

Workshop FLOW Peter Starke: Je kent wellicht kent het gevoel: alles gaat vanzelf en je beseft het nauwelijks. Die wedstrijd waarin alles ‘loopt’, die dag op je werk of die vergadering die voorbijvliegt. Kortom: Je bent in flow. In sport (en werk) is flow de ideale ‘prestatiestand’. Het loopt als vanzelf.
Maar verreweg de meeste tijd zitten we niet in flow:

  • Je wil wel maar het lukt niet.
  • Er gebeurt iets en je bent “eruit”.
  • Het kost heel veel energie om erbij te blijven.
  • Of: in je werk: de dagen duren zo lang/ kosten veel energie.

Wat zijn eigenlijk de voorwaarden om in de flow te komen, hoe werkt dat in de praktijk en wat zijn dan goede oefeningen om in die stand te komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *